2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
ItthonGyilkosság Kulcson - Javult a sérültek állapota

Gyilkosság Kulcson - Javult a sérültek állapota


A műtéteket követően jobb állapotban van a Fejér megyei Kulcson péntek délelőtt történt családi tragédia három sérültje közül kettő, azok, akiket Székesfehérvárra és Dunaújvárosba szállítottak - tájékoztatták az intézmények ügyeletvezetői szombaton az MTI-t.

kulcs


Répásy György, a Fejér Megyei Szent György Kórház ügyeletvezetője elmondta, az 57 éves férfi a kézsebészeti részlegen fekszik, állapota jó. Több órás műtétet hajtottak végre rajta pénteken, további műtétekre nem lesz szükség. Csak vágott sérülései voltak, az ujjpercein lévő nyílt törések is vágásból eredtek. Gyöngyösi Pál, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház ügyeletvezetője az MTI érdeklődésére elmondta, a tettes nővére túl van az életveszélyen a két és félórás műtétet követően. Számos súlyos, mély - inakat és izmokat érintő - vágott és szúrt sebbel került a traumatológiára, a lábán, hónaljban, fején voltak sérülések. Védekezésre utaló vágott sebei voltak a karján, amelyek nyílt töréseket is eredményeztek.

További, helyreállító műtétekre is szüksége lesz az inak esetében. A pénteki brutális családi bűncselekmény gyanúsítottját a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai még aznap, néhány órán belül elfogták. A 24 éves Horváth Csanád Jutast azzal gyanúsítják, hogy egy karddal megölte négy családtagját - az édesapját, a nagyszüleit és a testvérbátyját -, míg az édesanyját, a lánytestvérét és egy közeli rokonát súlyosan megsebesítette a Fejér megyei Kulcson. A tettes elfogásakor nem tanúsított ellenállást. A rendőrség közlése szerint a férfi egy kardszerű bozótvágó késsel, feltehetően családi veszekedést követően támadt rá hozzátartozóira a Hegyalja úti családi házban. Brutális tette után, menekülés közben az épület előtt megtámadta egy másik rokonát is, a súlyosan megsebesített ember értesítette a hatóságokat.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-04-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite