2021. január 19., kedd - Sára
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyilkosság Rétságon

Gyilkosság Rétságon


rendőrségi autóÉlettársa és annak fia ölte meg Rétságon azt a férfit, akinek a holttestét egy kútban találták meg a rendőrök múlt szerdán - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának megbízott vezetője hétfőn sajtótájékoztatón Salgótarjánban.

Bárnai Balázs közölte: a férfi múlt csütörtökön elfogott 45 éves élettársa és annak 19 éves fia beismerte a bűncselekmény elkövetését, a bíróság mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte.

Az 50 éves ózdi férfit korábban eltűnés miatt körözték, hozzátartozói jelentették be, hogy hónapok óta ismeretlen helyen tartózkodik és nem ad életjelet magáról.

Az osztályvezető elmondta: a férfi utolsó ismert tartózkodási helye egy rétsági családi ház volt. Az ott megkezdett adatgyűjtés során kiderült, hogy a környékbeliek 2009 decemberében látták utoljára őt, a nevelt fia és az élettársa többféle verziót adott elő nekik a férfi eltűnéséről.

Múlt szerdán a balassagyarmati tűzoltók segítségével tárták fel a ház udvarán lévő kerekes kutat, amelynek aljáról kiemelték a férfi erősen oszlásnak indult holttestét, s a házban több személyes holmiját és az iratait is megtalálták.

A büntetett előéletű nő és fia időközben elköltözött Rétságról, őket a Cserhát Bevetési Alosztály segítségével fogták el a nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nekézseny községben.

Bárnai Balázs közölte: a halál pontos okát és körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, eddig mindössze annyit lehet tudni, hogy a családban különböző konfliktusok álltak elő.

A témához kapcsolódó cikk: Holttestet találtak egy kútban Rétságon  >>>


Nógrád24.hu

 

2010-10-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite