2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
ItthonGyőri kettős gyilkosság

Győri kettős gyilkosság


Meghosszabbította az április végi győri kettős gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Győri Városi Bíróság - közölte a megyei törvényszék szóvivő bírája pénteken az MTI-vel.

bilincsbenegy

Máté Kinga tájékoztatása szerint az intézkedés a tárgyalás előkészítése során hozott határozatig, de legfeljebb augusztus 25-ig szól. A határozatba - noha korábban a férfi házi őrizetbe helyezését kérték - mind a gyanúsított, mind védője belenyugodott.

Az előzetes letartóztatás meghosszabbításának indoka, hogy a folyamatban lévő nyomozási eljárásban ugyan kihallgatták a gyanúsítottat és több tanút, de további nyomozati cselekmények elvégzése szükséges. A bíróság megítélése szerint a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén változatlanul fennáll a tanúk befolyásolásának, bizonyítási eszközök megsemmisítésének, elrejtésének veszélye és ezáltal a bizonyítás megnehezítése, meghiúsítása, valamint a gyanúsított részéről az eljárás befolyásolásának veszélye - jelezte Máté Kinga.

A gyanúsított a rendőrség korábbi közlése szerint április 22-én, vita után sörétes fegyverével sebzett halálra két embert. A Bercsényi-ligeti vendéglátóhely tulajdonosa haragos viszonyban volt áldozataival, akik szombat este többekkel az ő presszójában szórakoztak. Hajnalban a tulajdonos kitette az utcára a társaság néhány hangoskodó tagját.

A két későbbi áldozat emiatt ment vissza vasárnap délelőtt "felelősségre vonni" a presszóst, aki az utcán lőtte meg őket engedéllyel tartott puskájával.

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

 

 

2012-05-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite