2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárGyőzike beperli az olimpikon Kovács Emesét

Győzike beperli az olimpikon Kovács Emesét


Kovács Emese úszónő volt az a hölgy, aki a Győzikével való ütközés során megsérült - értesült a Bors. A showman, akire az emberek ujjal mutogatnak, beperli a BMW-s fiatal lányt.

Győzike001


Kovács Emese olimpikon úszónő volt a sérültje annak a közlekedési balesetnek, melyet Győzike okozott - tudta meg lapunk. Kovács Emese 2007-ben az antwerpeni ifjúsági Eb-n Európa-csúccsal lett bajnok, 2008-ban pedig az eindhoveni Eb-n sokkal tapasztaltabb felnőtt vetélytársait maga mögött hagyva másodikként ért célba. A fényes érmek persze nem hatják meg Győzikét, aki információink szerint beperli az úszólányt.

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, a roma sztár szerdán egy úgynevezett rácsúszásos balesetet idézett elő, amikor autójával belerohant az előtte forgalmi okokból lefékező BMW-be. A luxusautót vezető fiatal lány a csattanás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügy talán sosem látott volna napvilágot, ha Emese, aki a karambol után megegyezett Győzikével, hogy az kifizeti a kárát, nem hív rendőrt. De a hölgy Győző távozása után meggondolta magát, és kihívta a zsarukat, aminek az lett a következménye, hogy a showmant pár utcával arrébb elkapták, majd előállították, és - mivel személyi sérülés történt - meggyanúsították segítségnyújtás elmulasztásával.


A fiatal nő az első cikkünk megjelenése után nem volt hajlandó vállalni az arcát, az RTL Klub Fókusz című műsorában is azt kérte, hogy ne legyen felismerhető. Ismertségének fényében talán ez érthető is. Az azonban még mindig kérdéses, hogy miért akkor hívott rendőrt, amikor Győzike már nem volt a helyszínen. A válasz talán zaklatott lelkiállapotában keresendő. Emese ugyanis tavaly tragikus körülmények között elveszítette az édesanyját. Még ugyanebben az évben ellopták az úszó autóját is, és egyik napról a másikra zárolták a bankszámláját is, mert az anyukája nevén volt. A fiatal sportolót ezek az események annyira megviselték, hogy az utóbbi időben már a sporteredményei sem olyan fényesek. Amilyen ígéretes pályán indult el, most olyan mélyen van. Kemény edzések helyett szinte minden idejét szerelmével, egy nála 17 évvel idősebb orvossal tölti - tudtuk meg sportberkekből.

Győzike most értesült arról, kinek köszönheti, hogy vádlott lett. A roma rapper úgy döntött, perre megy.

- Gondolják csak végig! - kezdi Győző. - Ezen az alapon bárkit meg lehet hurcolni. A helyszínen megegyezünk, látszik, hogy senki sem sérült meg, aztán amikor elmész, megvádol. A lányon nem látszott semmilyen sérülés vagy rosszullét, aljas dolognak tartom, hogy a távozásom után hívott rendőrt. Természetesen nem hagyom magam, és kiállok a becsületemért. Mint megtudtuk, jó hírnév megsértése miatt beperli a lányt. - Olyan erkölcsi kárt okozott nekem ez az egész, hogy arról fogalmuk sincs! Szombaton egy bevásárlóközpontban majdnem meglincseltek az emberek, mindenki ujjal mutogat rám, és azt kiabálja, hogy cserbenhagyó vagyok.

 

A témához kapcsolódó cikk:


Győzikét elkapták a zsaruk >>>

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24

 

2010-11-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite