2018. november 14., szerda - Aliz
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyőzike visszavonul a médiától!

Győzike visszavonul a médiától!

Gáspár Győző a Muzsika TV Dallamokon át című műsorának felvételére egy szívhez szóló levéllel érkezett. Shiell Ferry a műsor házigazdája régóta jóbarátja a showmannek, így elfogadta a meghívását és utolsó interjúját itt adta és egyben el is köszönt a nézőktől. A Fókusz kamerája is jelen volt a felvételen és megörökítette az utolsó interjút.

gyozikevisszavonul

Győzike bejelentette, hogy nehéz döntés volt, de 13 év médiaszereplés után most hátat fordít a hírnévnek. Mindent elért, amit szeretett volna. Romantic nevű együttesével 7 arany, 7 platina és egy gyémánt lemez van a háta mögött. Szerepelt az RTL számos műsorában; A rettegés foka, Celeb vagyok ments ki innen!, Vacsoracsata. Saját showja a Győzike Show 100 adást élt meg és 170 napig vezette a BeleValóVilágot.

Elmondása szerint, amit leromboltak az elmúlt hónapokban, azt már nem akarja újra felépíteni. Visszatér a családjához és ezentúl édesapjánál dolgozik majd. A zene azonban megmarad az életében, erről nem szeretne lemondani. Ezentúl, ha tévéműsorokban nem is, a falunapok színpadán még láthatjuk Gáspár Győzőt.

„A gyerekkor álmaimnak lettem áldozata. Az ártatlan gyerekkori vágyaimnak. Ugyan melyik gyerek nem álmodozik? Mindenki. Én gyerek maradtam, nem tudtam még felnőni... Eszembe sem jutott, hogy egyszer idekerülök. Olyan ez az egész, mint egy rémálom. Így búcsúzom Tőletek." - részlet Győzike leveléből.

Gáspár Győző visszavonulásához vezető okokról és búcsúját a nézőktől december 13-án 21 órától láthatják a Muzsika TV Dallamokon át című műsorában.

Forrás:muzsika.sajtoklub.tv/HÍR PORT24

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

2012-12-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite