2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
ItthonGyurcsány blogolt - A Fidesz több szerénységet vár tőle

Gyurcsány blogolt - A Fidesz több szerénységet vár tőle


Gyurcsány Ferenc0319A volt miniszterelnök Orbánt egy "pormacskához" hasonlítja, a Fidesz pedig azt tanácsolja Gyurcsánynak, hogy fogadja el, hogy a magyar emberek "elzavarták" őt.


Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök mai blogbejegyzésében azt írja: „Múlt pénteken befejeződött féléves EU elnökségünk. 35 nap alatt világossá vált, hogy a magyar miniszterelnök súlytalanabb az ágyak alatt megbúvó pormacskánál." Majd hozzáteszi: "eleve rosszul kezdődött az elnökség. Strasbourgban nagy nyilvánosság előtt feltörölték Orbánnal a padlót". A Fidesz több szerénységet javasol annak a Gyurcsány Ferencnek, aki végighazudta, és meghamisította a költségvetési adatait és ezzel átverte egész Európát.

Gyurcsány szerint „múlt pénteken meg ránk szakadt az ég " amikor Orbán gazdasági programjával szemben, a francia-német program vitte a prímet, és kialakulni látszik az EU elitklubja, amelyhez Magyarország most sem fog tartozni és még az is előfordulhat, hogy a „jövő hónapban Berlinben akár Orbán nélkül is tárgyalhatnak".
A volt miniszterelnök szerint „a tagállamok közt kirobbant viták kezelésére nem Orbánt, hanem az állandó elnököt, a belga Van Rompuyt kérték fel. Külső körre került Magyarország és körön kívülre Orbán" - teszi hozzá.
A Fidesz szerénységet javasol Gyurcsány Ferencnek azzal kapcsolatban, hogy a volt kormányfő szerdai blogbejegyzésében egyebek mellett úgy fogalmaz: "múlt pénteken befejeződött féléves EU elnökségünk"; "35 nap alatt világossá vált, hogy a magyar miniszterelnök súlytalanabb az ágyak alatt megbúvó pormacskánál".

"Gyurcsány Ferenc képtelen felfogni, hogy a magyar emberek soha nem látott széles összefogással elzavarták őt, a korrupcióba süllyedt pártjával és kormányával együtt. Indokolt lenne a szerénység egy olyan ember részéről, aki végighazudta, hamisított költségvetési adataival átverte egész Európát, lenullázva ezzel hazánk szavahihetőségét és hitelességét" - reagált a bejegyzésre az MTI-hez eljuttatott közleményében a Fidesz-frakció, amely szerint "Gyurcsány Ferencet és kormányát nem véletlenül emlegetik Európa-szerte a hazugság szinonimájaként".


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-02-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite