2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
ItthonGyurcsány nem tudja, hogy a botrányos kijelentéseket valóban az ő hívei írták-e

Gyurcsány nem tudja, hogy a botrányos kijelentéseket valóban az ő hívei írták-e


Gyurcsány Ferenc0319Gyurcsány Ferenc szerint a csütörtöki Magyar Nemzet címoldalán megjelent, híveinek tulajdonított mondatok a gyűlöletről, az embertelenségről, a fizikai erőszakról szólnak. "Én ezt megvetem. Jó ügyet nem lehet így képviselni" - írta a volt miniszterelnök a Facebookon.


A napilap "Meggyilkolnák Orbán Viktort Gyurcsány hívei" című írásában közölte: különböző blogbejegyzésekben a volt miniszterelnök támogatói botrányos kijelentéseket tettek. Egyikük például azt írta: "kilőném ezeket a tetveket, vityával az élen".
Gyurcsány Ferenc erre úgy reagált: nem tudja, hogy akik ezeket a szövegeket írták, valóban az ő politikai hívei-e. "Ha így van, akkor muszáj világossá tennem: nem tartok igényt ilyen támogatásra" - írta.


Kitért ugyanakkor arra is: "nincs olyan gyalázatos pejoratív jelző, ami a fent említett lap hasábjain ne jelent volna meg nevemhez társítva", a Fidesz egyik képviselője pedig embertelenül, alávaló módon beszélt Horn Gyuláról és Toller Lászlóról. "Úgy emlékszem, ezekben az esetekben Orbán Viktor csendben maradt" - olvasható Gyurcsány Ferenc bejegyzésében.


Szijjártó Péter csütörtökön azt mondta: újabb és mindeddig elképzelhetetlennek tűnő határt lépett át Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök "üzleti és baráti köre" azzal, hogy a politikai ellenfelek politikai megsemmisítésére vonatkozó szándék után most a fizikai megsemmisítésre vonatkozót is nyíltan felvállalják.


A miniszterelnök szóvivője szerint az MSZP számára ez az utolsó utáni pillanat arra, hogy az ilyen emberektől megszabaduljon.


Forrás: MTI/HÍR PORT24


A témához kapcsolódó cikkeink:


Szijjártó: Gyurcsány körei minden határt átléptek>>>

 

2011-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite