2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHalálos buszbaleset a 21-es főúton Nógrád megyében

Halálos buszbaleset a 21-es főúton Nógrád megyében


Folyamatosan frissítve! Egy ember meghalt, 21-en megsérültek, amikor árokba borult egy menetrend szerinti autóbusz Nógrád megyében Szurdokpüspöki és Jobbágyi között hétfőn - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

buszbal

Frissítve: 13:56

Az egyik utas, egy 43 éves férfi halt meg abban a buszbalesetben, amely a 21-es főúton történt hétfőn 05:30-kor Nógrád megyében, amikor árokba borult a Salgótarjánból Budapestre tartó menetrend szerinti járat - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a helyszínről 30 sérültet szállítottak kórházba, közülük négyen súlyos sérüléseket szenvedtek.

buszbalharom

Súlyos, életveszélyes állapotban az egyik utas!

A buszbaleset életveszélyes koponyasérülést szenvedett áldozatát a fővárosi Honvédkórház-Állami Egészségügyi Központba szállították. Folyamatos altatásban tartják - közölte a kórház központi intenzív osztályának vezetője az MTI-vel.

Nagy László közlése szerint a vizsgálatok még tartanak. A sérült súlyos, életveszélyes állapotban van - tette hozzá a főorvos.

Zámbó László, a hatvani Albert Schweitzer Kórház ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: hét sérült ambuláns ellátásban részesült, öt embert vettek fel a traumatológiai osztályra, mindegyikük sérülése nyolc napon túl gyógyuló.

Állapotuk kielégítő, életveszélyes sérült nincs köztük - tette hozzá az igazgató.

Bercsényi Lajos, a Szent Lázár Megyei Kórház főigazgatója az MTI-nek elmondta: a salgótarjáni kórházba 17 embert vittek be a mentők, egyikük életveszélyes koponyasérülést szenvedett, őt egy budapesti kórházba kell továbbküldeniük.

Ketten súlyosan sérültek, egyikük combcsont- és lábszártörést, másikuk agyrázkódást szenvedett.

buszbalegy

További 14 utast végtagsérülésekkel kezelnek, és egyelőre megfigyelésre benn tartják őket a kórházban - mondta.

A Salgótarjánból Budapestre tartó autóbusz vaddal ütközött reggel a 21-es főúton Szurdokpüspöki és Jobbágyi között, a busz az ütközés következtében árokba hajtott és felborult.

 

Forrás: MTI / HÍR PORT 24

Fotók : MTI

 

A Témához kapcsolódó cikkeink:


Életveszélyes állapotban a reggeli buszbaleset egyik áldozata!>>>


A hatvani és a salgótarjáni kórházba vitték a sérülteket>>>


 

2011-09-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite