2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonHalálos kamionbaleset az M70-es autóúton

Halálos kamionbaleset az M70-es autóúton

Két ember meghalt, amikor személyautójuk kamionnal ütközött az M70-es autóúton, csütörtökön délelőtt - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

m70

Salamon Róbert közölte: a 15. és 16. kilométer között történt a baleset, ami miatt az autóutat teljes szélességében lezárták.
A forgalmat a párhuzamos mellékútra terelték.

Az MTI úgy tudja, hogy az olasz rendszámú személyautóban román állampolgárok ültek, a kamion pedig román rendszámú volt. A tehergépkocsi sofőrjét a mentők kórházba szállították.

Helyszíni információk szerint a két jármű frontálisan ütközött egymással, de a baleset egy harmadik autót is érintett, amelynek csupán az egyik visszapillantó tükre tört le. Az összeütköző járművek az útmenti szalagkorlátot átszakítva, az autóútról lelógva álltak meg, a személyautó szinte a felismerhetetlenségig szétroncsolódott.

A Csörnyeföld közelében történt baleset és a helyszínelés miatt az úton mindkét irányban feltorlódott járművek fél 12-kor folytathatták útjukat. A közútkezelők táblákkal is jelzik a Csörnyeföld felé vezető terelő útvonalat, ami a nagy forgalom miatt csak lassan járható.

A halálos baleset alig egy kilométerrel távolabb történt attól a szakasztól, ahol egy hónappal ezelőtt hatan haltak meg egy román autóbusz és egy szlovén kamion balesetében. Az autóútnak ez a szakasza kétszer egy sávosra szűkül.

 

Forrás: MTI / HÍR PORT 24

 

2011-07-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite