2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHalálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a Nógrád Megyei Rendőrség

Halálos közlekedési baleset szemtanúit keresi a Nógrád Megyei Rendőrség


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt folytatott eljárásban a tanúk jelentkezését várja - tájékoztatta a Nógrád24.hu-t a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

21esbaleset

Fotó: Lánglovagok


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. május 10-én 13 óra 40 perc körüli időben a 21-es számú főút 35-ös kilométerszelvényénél - eddig tisztázatlan körülmények között - egy Salgótarján irányából Hatvan irányába közlekedő Volkswagen típusú személygépjármű összeütközött a vele szemben haladó Toyota Avensis típusú személygépjárművel. A baleset következtében a Volkswagen típusú személygépjármű utasa a helyszínen, míg a gépjármű vezetője a kórházba szállítást követően sérüléseibe belehalt. A Toyota típusú személygépjármű vezetője és utasa is megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai a kórházba szállítottak.


A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon (3100 Salgótarján, Kossuth út 5. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.:8-13), továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2015-05-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite