2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonHamarosan itt a VV 5!

Hamarosan itt a VV 5!

Egyre szűkül a kör, hamarosan a végéhez érkezik a Való Világ ötödik szériájának castingja. Ezúttal is több ezer fiatal vállalkozna arra, hogy megmutassa magát a televízió képernyőin, céljuk eléréséhez pedig hihetetlen dolgokra képesek.

 

valovilag

Vaczula Ádám azzal hívta fel magára az RTL Klub figyelmét, hogy megpróbálta elhitetni a stábbal, ő a TV2 egyik beépített embere.

- Mielőtt bejöttem a válogatóra, írtam egy e-mailt, amiben felhívtam a stáb figyelmét arra, hogy másnap egy, a konkurens csatornánál dolgozó riporter vesz majd részt a válogatón, mikroporttal az inge alatt. Amikor bementem tudatosan gyanúsan viselkedtem, és azonnal ki is vettek a sorból, majd elbeszélgetett velem Rubin Kristóf, a műsor producere, akivel sikerült tisztáznom, csak azért csináltam mindezt, hogy felhívjam magamra a figyelmet - mondta a Blikknek Ádám.

- Kétgyerekes családapa vagyok, és csupán szeretném a nézőknek megmutatni, hogy ennyi idősen is lehet szórakoztatni. Vicces vagyok, ez abból is eredhet, hogy Móra Ferenc volt az ükapám - tette hozzá Ádám.

Ádámmal ellentétben Ludvig Lucian nem a mókamester, hanem a rossz fiú szerepére pályázik. Azt mondja, nélküle nézhetetlen lenne a Való Világ.

- Én már a VV első szériájánál megfogadtam, hogy egyszer részt veszek a műsorban. Egyszerűen erre születtem, és ugyan még csak húsz éves vagyok, de tapasztaltam már annyit az életben, hogy szerintem elég jól tudom majd hasznosítani - mondta a Blikknek Lucian.

Hogy ki lesz az a szerencsés, aki be is költözhet a Villába, azt a nézők döntik el, annyi azonban bizonyos, hogy az izgalom fokozása érdekében a műsor készítői kicsit megváltoztatják a VV koncepcióját.

- Ezúttal sokkal több szinglit keresünk, mert így az érzelmi szálak is szövevényesebben alakulnának. Olyan játékosokat szeretnénk, akik képesek felismerni, hogy céljaik elérése érdekében, hogyan alakítsanak vagy éppen bontsanak fel szövetségeket. Ahhoz hogy több legyen a Villában a cselszövés persze szükség van némi szabálymódosításra, de a kihívás és a párbaj rendszer továbbra is megmarad - nyilatkozta Dobsi Adrienn, a Való Világ sajtófőnöke.


Forrás: Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-07-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite