2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHamis rendszámmal és iratokkal közlekedtek

Hamis rendszámmal és iratokkal közlekedtek


Hét személyt hallgattak ki gyanúsítottként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hamisrendszam

Fotó: police.hu


A jelenlegi adatok alapján egy 44 éves novaji férfi 2015. március 25. és április 1. között egy 50 éves győri, valamint egy 30 éves mezőkövesdi férfinak egy ideiglenes rendszámtáblát, az ahhoz tartozó ideiglenes forgalmi engedélyt és gépjármű indítási naplót adott bérbe. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy további négy férfi 2015 márciusa és júliusa közötti időszakban az ideiglenes rendszámtáblát több gépjárműre felszerelte, és az ahhoz tartozó forgalmi engedéllyel és gépjármű indítási naplóval - több alkalommal - részt vett a közúti közlekedésben.


A nyomozás során beszerzett szakértői vélemény alapján az átadott rendszámtábla és annak forgalmi engedélye hamisítvány, továbbá az indítási napló sem az illetékes hatóság által kiadott eredeti okirat.

hamispapirok

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 44 éves E. R.-t 2 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés, közokirat-hamisítás bűntett, 2 rendbeli hamis magánokirat felhasználás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság eljárást folytat továbbá 1 rendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés és közokirat-hamisítás bűntett, valamint 1 rendbeli hamis magánokirat felhasználás vétség megalapozott gyanúja miatt F. J. 22 éves kartali, P. Z. 30 éves mezőkövesdi, továbbá B. P. 31 éves és H. Zs. 40 éves salgótarjáni, valamint C. T. 50 éves győri és Sz. Gy. 53 éves budapesti lakosok ellen.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja.

 

Forrás: POLICE

2017-03-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite