2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIII. Palóc Világtalálkozó - Felhívás

III. Palóc Világtalálkozó - Felhívás


Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Palóc Világtalálkozó augusztus 7-9. között Bátonyterenyén a Gyürky-Solymossy Kastély parkjában. A szervezők április 15-ig várják a palóc települések regisztrációját.

Palóc búcsú001


Tisztelt Palócok! Tisztelt Érdeklődők!

Idén 3. alkalommal kerül megrendezésre a Palóc Világtalálkozó, melyhez kérjük szíves segítségüket! Palócok lévén kötelességünk a ránk hagyományozott kultúrát megtartani, a már majdnem elfeledetteket feleleveníteni, és mindent átörökíteni utódaink számára. Ennek az egyik legkiválóbb színtere a III. Palóc Világtalálkozó, melyet 2015. augusztus 7-8-9-én Bátonyterenyén, a Gyürky-Solymossy Kastély csodálatos parkjában rendezünk meg. A palóc kultúra minden szegmensét szeretnénk bemutatni az érdeklődők számára!


Felhívás!
2015. április 15-ig fogadjuk a palóc települések regisztrációját, szeretettel adunk bemutatkozási lehetőséget minden palóc közösségnek.
Több, mint 130 000 m2-en várja a bemutatkozni vágyó palóc településeket a III. Palóc Világtalálkozó!
Kérdésükkel kérjük forduljanak a szervezőkhöz a 06-30/6987703-as, vagy a 06-30/3380802-es telefonszámon, vagy a palocvilagtalalkoz@gmail.com e-mail címen!
A vásári forgatag is várja az érdeklődőket, regisztáció itt is szükséges. Kérjük, forduljanak bizalommal a szervezőkhöz a fenn megadott tel.számon illetve e-mail címen!

Az eseményről bővebben ITT olvashatnak! http://palocvilagtalalkozo.hu/

 

NÓGRÁD24

2015-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite