2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIII. Botos Boksz Gála Salgótarjánban

III. Botos Boksz Gála Salgótarjánban


bokszAugusztus 21. Salgótarjánban a Fő téren kerül megrendezésre a III. Botos Boksz Gála. A rendezvényen olyan nagyszerű, kiváló bokszolók lesznek jelen, mint Kovács KOKÓ István vagy Madár azaz Erdei Zsolt.


Azt gondoljuk, hogy nem kel senkinek sem bemutatni a Botos testvéreket, az 1972. évi Müncheni olimpia bronzérmesét, Botos Andrást, és a hétszeres Magyar Bajnok, Európa Bajnoki érmes Botos Tibort. A két kiváló ökölvívó mára edző, szeretett városának, Salgótarjánnak, köszöni meg azt, hogy támogatták sport karrierjüket. A Botos Boksz gála nem csak az ökölvívásról szól, hanem a szórakozásról is, hisz az ökölvívást nem lehet csak könnyedén játékosan, ugyanakkor nagy fegyelemmel és sok munkával eredményesen művelni.


Ezen a gálán is megtalálja mindenki a saját ízlésének megfelelő szórakozási lehetőséget, hisz még elsorolni is sok, ki mindenkivel találkozhatnak az érdeklődők - rajongók.


Röviden a programból:
Kezdő gyermeköklözők bemutató mérkőzései.
Magyar - Szlovák ifjúsági válogatott találkozó.
Ringbe lépnek az egykori Salgótarjáni kiválóságok, az ellenfeleik, média és ökölvívó sztárok:
Botos András, Botos Tibor, Hranek Sándor, Alvics Gyula, Kótai Mihály, Káté Gyula, a színész, Szabó Győző, Dopmen, és még sokan mások, de legyen ez meglepetés.


Fellép a rendezvényen, a gyönyörű Kapolcs Zsóka, az egykori szépségkirálynő, énekével is szeretné elbűvölni a közönséget.
Vendégként ott lesz, Kovács KOKO István, Erdei Madár Zsolt, aki megint egy kis meglepetést fog okozni. Dr. Csötönyi Sándor és hosszasan sorolhatnánk még a végtelenségig az ökölvívásban és a közéletben meghatározó szerepet betöltő hírességeket.

2010-08-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite