2019. június 26., szerda - János
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárman meghaltak egy balesetben Nógrád megyében

Hárman meghaltak egy balesetben Nógrád megyében

 

Menetrend szerint közlekedő busz és egy személyautó ütközött össze ma délután fél ötkor a Patak és Érsekvadkert közötti útszakaszon, a balesetben a személyautó három utasa: két gyermek és édesanyjuk a helyszínen életüket vesztették - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

rendorsegot

A buszon ketten, valamint annak sofőrje utazott, a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen két sérültet ápolnak. A műszaki mentést az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók, valamint a balassagyarmati és rétsági hivatásos tűzoltók végzik, a három holttestet a helyszínelést követően emelik majd ki a roncsból. A mentés során az autóbuszt is ki kell emelni az árokból, ahová az ütközés következtében borult. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a műszaki mentés és a helyszínelés idejére.

Nágel Tamás elmondta: Patak irányából Érsekvadkert felé tartott az autóbusz, amikor összeütközött a szemközti irányból érkező autóval a 2204-es számú út 3-as kilométerénél. Az ütközés okai és körülményei még nem ismertek.


A baleset következtében a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A buszon két ember sérült meg. A referens közölte: a helyszínelés idején teljes útzár van érvényben.


Angyal Eszter, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a buszon ketten utaztak, mindketten megsérültek, őket a helyszínen látták el a mentőszolgálat munkatársai.


Elmondta: a műszaki mentést az érsekvadkerti önkéntes tűzoltók, valamint a balassagyarmati és rétsági hivatásos tűzoltók végzik, a három holttestet a helyszínelést követően emelik majd ki a roncsból.


A mentés során az autóbuszt is ki kell huzni az árokból, ahová az ütközés következtében borult - tette hozzá a szóvivő.

 

Forrás: MTI/NMKI/NÓGRÁD24

 

2016-10-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite