2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárman sérültek meg balesetekben Nógrád megyében

Hárman sérültek meg balesetekben Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendbt

Egy 22 éves nő közlekedett személygépkocsijával 2018. augusztus 31-én 9 óra körül a 23117-es számú úton Salgótarján irányából Vizslás felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatot követően járművével megcsúszott, majd a jobb oldali beton vízelevezető árkon átsodródva egy villanyoszlopnak csapódott. A balesetben a sofőr könnyebben sérült.

Segédmotor-kerékpárjával közlekedett 16 óra 50 perckor Nagyorosziban, a Kertész utcában egy 55 éves férfi, amikor egy útkereszteződéshez érve balra kívánt kanyarodni a Petőfi út irányába. A manőver során a férfi a járművével megcsúszott, majd a bal oldalára dőlve elesett. A baleset során a motoros - az elsődleges orvosi vélemény szerint - súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

A megye területén további egy személyi sérüléssel és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a megengedett sebességhatáron belül, mindig az út- és látásviszonyoknak megfelelően válasszák meg járművük sebességét!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!


Forrás: Police.hu2018-09-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite