2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
ItthonHármas gyilkosság Akarattyán

Hármas gyilkosság Akarattyán

Bűncselekmény áldozat lett az a három ember, akiknek holttestét szombat délután fedezték fel a Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az emberöléssel kapcsolatban körözi az 56 éves Kázmér Andrást, valamint keresik az egyik áldozat tulajdonában lévő, és a bűncselekmény után eltűnt gépkocsit.

Rendőr autó002

A rendőrség körözést adott ki a HRZ-821 forgalmi rendszámú Nissan Primera márkájú szürke személygépkocsira, amely az egyik áldozat tulajdona, és a helyszínről eltűnt.
A Balatonkeneséhez tartozó Balatonakarattyán történt hármas gyilkossággal kapcsolatban keresik az 1956-ban született őszes hajú, bajuszt viselő Kázmér Andrást, akinek fotóját a rendőrség a honlapján közzétette.

A rendőrségi közlemény sem a gyilkosság időpontjáról, körülményeiről, sem az áldozatok életkoráról nem tesz említést.
A legidősebb áldozat egy 91 éves asszony, és két 60 év körüli rokona, egy férfi és egy nő. Az áldozatokat valószínűleg késsel ölték meg, és az Árpád utcában lévő hétvégi ház helyiségeit felforgatták.

Úgy tudni, hogy a gyilkosság húsvét hétfőjén történt, és a bűncselekményt megelőzően a most körözött férfit együtt látták a fiatalabb női áldozattal.

A holttesteket szombat délután találták meg az Árpád utcai hétvégi házban.

Az idős asszony egy baleset utáni rehabilitáció keretében lakott az Árpád utcai üdülőövezeti házban, naponta gyógytornász járt ki hozzá és vele lakó hozzátartozóihoz.

Több szomszéd is úgy nyilatkozott , feltűnt nekik, hogy a házban lakókat már két hete nem látták, sem az utcában, sem az udvaron. Egy fiatal férfi, aki naponta az utcában tart futóedzést, a rendőröknek azt mondta:legutóbb március 28-án látott a ház előtt egy számára idegen, nem a házban lakó férfit, akiről feljegyzést is készített. Más szomszéd arról beszélt, hogy az utóbbi két hétben nem látták azt az asszonyt, aki naponta kijárt tornáztatni a balesetben megsérült idős nőt, és azt a férfit sem, aki többször feltűnt a hétvégi ház környékén.

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

2012-04-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite