2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárHárom napilapot is beperel Gregor Bernadett

Három napilapot is beperel Gregor Bernadett


Gregor BernadettValakinek mindenképpen felelnie kell jó hírnevünk megsértéséért! Meg kell tennem a családomért és mindenkiért, aki volt már hasonló helyzetben - mondta Gregor Bernadett.


"Nagyon finoman fogalmazok, ha azt mondom:megalázó és ízléstelen volt az a paródia, amit Nacsáék rólam és Attiláról bemutattak" - mondja a Fábry show-ban Bagi Iván és Nacsa Olivér által bemutatott jelenetről Gregor Bernadett.


A két humorista egy szado-mazo szexjelenetben figurázta ki a színészpárost, ami Bernadettnél "az utolsó csepp volt a pohárban" azután, hogy a bulvársajtóban az elmúlt hónapokban sértőbbnél sértőbb cikkek jelentek meg róla és új párjáról, Magyar Attiláról.
Nacsáéknak végül megbocsátott, s nem rájuk haragszik, mivel úgy gondolja, a fiúk ebben a helyzetben csupán alkalmazottak voltak, ahol egy más által előre megírt jelenetet kellett előadniuk, s ráadásul a fiúk személyesen is bocsánatok kértek tőlük. Bernadett szerint elképzelhető, hogy nem személy szerint őket fogja perelni, de hogy az ügy nem fog jogi következmények nélkül maradni, az biztos.


"Valakinek mindenképpen felelnie kell jó hírnevünk megsértéséért! Meg kell ezt tennem a családomért, a gyerekeimért, és mindenkiért, aki volt már hasonló helyzetben. Végig kell csinálni, meg kell fogni a gyeplőt végre, most érzek magamban elég erőt és elhivatottságot ehhez" - mondja a színésznő, hozzátéve: nem csak az ominózus paródia felelősét kívánja perbe fogni, hanem a három nagy bulvár napilapot is.


"Tíz éve viselem a napilapok állandó rágalmait, de ennek most vége. Pert indítunk az ügyvédemmel a Blikk, a Napi Ász és a Bors ellen, és abban reménykedem, hogy ez a jövőre nézve visszatartó erő lesz a számukra" - szögezte le a színésznő. Bízik benne, hogy neki is sikerül az, ami korábban Alföldi Róbertnek és Hernádi Juditnak, vagyis, hogy miután kiállt az igazáért, békén hagyja őt a bulvársajtó.


Forrás: HÍR PORT24/Nógrád24.hu

2011-01-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite