2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom baleset történt Nógrád megyében

Három baleset történt Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

baleset0827

Fotó: police.hu


A 2-es számú főúton 2017. augusztus 26-án 16 óra 45 perckor történt közúti közlekedési baleset. Egy férfi közlekedett személygépkocsijával Rétság irányába, amikor a 49-es kilométerszelvénynél lévő elágazónál balra kívánt kanyarodni Berkenye felé. Ekkor a személygépkocsi sofőrje nem biztosított elsőbbséget a vele szemben Vác irányába haladó motorkerékpáros férfinak, aki, hogy az ütközést elkerülje hirtelen fékezésbe kezdett, mely során elesett. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a motorkerékpár vezetője a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.

Kállón, a Deák Ferenc úton egy férfi közlekedett tehergépkocsijával 20 óra 20 perckor, a Rákóczi út irányába. Ekkor a menetirány szerinti baloldalon gyalogosan az úttestre lépett egy gyermekkorú fiú, aki ezt követően a közlekedő tehergépjármű bal oldalának szaladt. A baleset következtében a gyermekkorú, az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 


Forrás: Police.hu


2017-08-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite