2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom baleset történt Nógrád megyében

Három baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt nap során egy személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd04_12


Salgótarján belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky úton 2017. április 11-én 20 óra körül - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött két azonos irányba haladó személygépjármű. A baleset következtében az egyik jármű egy épület falának ütközött, majd a tetejére borult, a másik jármű a járdára hajtott. A felborult jármű vezetője és utasa megsérült. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy az egyik gépjármű vezetője a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, továbbá őt a Salgótarjáni Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a járművezetéstől 2018. január 31-ig jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 32 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indítottak eljárást.

balesetnograd04_12_1


A 22-es számú főúton, Dejtár közelében 2017. április 11-én a délutánii órákban egy személygépjármű és egy kamion ütközött össze, melyet követően a személygépjármű elhajtott a helyszínről. Személyi sérülés nem történt.

balesetnograd04_12_2


Salgótarján belterületén az egyik bevásárló központ parkolójában 2017. április 11-én 16 óra 30 perc körül egy személygépjármű és egy segédmotoros kerékpár ütközött össze. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út, és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

 

Forrás: POLICE

2017-04-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite