2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom baleset történt Nógrád megyében

Három baleset történt Nógrád megyében

 

Nógrád megye területén három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

bal0414

Fotó: police.hu


Mint arról korábban hírt adtunk, 2017. április 13-án 12 óra 50 perc körül a 22-es számú főúton egy személygépkocsi haladt Érsekvadkert irányából Balassagyarmat irányába, amikor az ipolyszögi vasúti átjáróban megelőzte az előtte haladó menetrend szerint közlekedő autóbuszt. Az előzést követően a jármű vezetője hirtelen fékezett, majd a mögötte haladó autóbusz a személygépkocsi hátuljának ütközött.


A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-kapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

bal0414_1

Fotó: police.hu


A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. április 13-án 21 órakor egy személygépjármű vezetője a 2-es számú főút 58-as kilométerszelvényénél közlekedett Borsosberény irányából Rétság irányába, amikor a jármű féktávolságán belül egy őz ugrott az autó jobb első része elé, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult. A baleset körülményeit a Rétsági Rendőrkapitányság vizsgálja.


Az elmúlt napon a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén további egy anyagi káros balesetnél intézkedtek a rendőrök.

 

Forrás: POLICE

 

2017-04-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite