2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom baleset történt Nógrád megyében

Három baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

balestszecseny

Fotó: police.hu


A rendelkezésre álló adatok alapján egy 51 éves férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 29-én 18 óra 25 perckor Szécsényben a Hunyadi úton. Haladása során egy útkereszteződéshez érve - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy rimóci férfi által vezetett gépjárművel. Az ütközés hatására a rimóci férfi gépkocsija átsodródott a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy vele szemben közlekedő, 29 éves nő által vezetett személygépkocsinak. A baleset következtében a nő könnyű sérüléseket szenvedett.


Salgótarjánban a Szerpentin úton 19 órakor történt közúti közlekedési baleset. Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával a Hargita körút irányába, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban - eddig tisztázatlan körülmények között - áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset során a motorkerékpáros férfi megsérült.


A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. A megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Forrás: POLICE

2017-08-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite