2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom baleset történt Nógrád megyében

Három baleset történt Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd1101

Fotó: police.hu


A rendelkezésre álló adatok alapján egy 49 éves nő közlekedett személygépjárművével 2017. október 31-én 16 óra körül Zagyvaróna külterületén, Salgótarján irányából Mátraszele felé, amikor egy, az úttest menetirány szerinti jobb oldalán futó férfi elesett. A nő ezt észlelve a kormányt félre rántotta és az úttest menti támfalnak ütközött. A baleset következtében egy személy sérült meg.


Egy 53 éves férfi közlekedett gépkocsijával 2017. október 31-én a hajnali órákban Salgótarjánban a Füleki úton, amikor gépjárműve elé futott egy vaddisznó, melyet elütött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, az autóban anyagi kár keletkezett.


A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.Az elmúlt 24 órában a megye területén további egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a járművek sebességének helyes és az adott útviszonyokhoz igazított megválasztására! Ne feledjék a legjobb balesetmegelőzés, ha betartják a KRESZ szabályait!
Balesetmentes közlekedést kíván a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság!


Forrás: POLICE

2017-11-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite