2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom betörés elkövetésével gyanúsítanak egy Nógrád megyei férfit

Három betörés elkövetésével gyanúsítanak egy Nógrád megyei férfit

 

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopás vétség és egy rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. Sándor 24 éves nógrádmegyeri lakos ellen.

harombetores


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2016. március 31-én 13 óra és 21 óra közötti időben egy nógrádmegyeri lakóház ajtaját befeszítette, az ingatlanban kutatást végzett, majd onnan gyógyszereket, dohánytermékeket és kávét tulajdonított el. A gyanúsított 2016. április 3-án 19 óra és április 4-én 6 óra közötti időben megkísérelt bejutni egy nógrádmegyeri vegyesboltba. A férfi az üzlet ablakát betörte, kezét egy üveggel megvágta, majd távozott a helyszínről. R. Sándor megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. április 19-én 16 óra 45 perc körüli időben a bejárati ajtót befeszítve egy nógrádmegyeri ingatlanba bement, onnan készpénzt és egy mobiltelefont tulajdonított el.


A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Sándort beazonosították, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - szakértők bevonásával - folytatja a további eljárást, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a férfi összefüggésbe hozható-e.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-04-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite