2020. február 18., kedd - Bernadett
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHárom személyi sérüléssel járó baleset történt Nógrád megyében

Három személyi sérüléssel járó baleset történt Nógrád megyében


Az elmúlt 24 órában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

balesetnograd0804

Fotó: police.hu


Bátonyterenye belterületén közlekedett motorkerékpárral egy fiú 2017. augusztus 3-án 16 óra 42 perc körül, amikor egy egyenes útszakaszon elvesztette a jármű irányítása felett az uralmát és a jobb oldali padkára lehaladva egy beton híd szélének ütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője megsérült.


Salgótarján Pintértelep városrész területén egy férfi közlekedett 17 óra körül személygépkocsijával Mátraszele irányából Salgótarján irányába, amikor az úttestről lesodródott és az út melletti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.


A jelenlegi adatok alapján egy nő közlekedett kerékpárjával 19 óra körül a 23-as számú főúton a maconkai kereszteződés irányából Kisterenye lakott területe irányába, amikor egy egyenes útszakaszon a vele azonos irányba közlekedő gépjármű a jobb oldalával előzés közben a kerékpár kormányának érintőlegesen nekiütközött. Az ütközés következtében a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

 

Forrás: POLICE

2017-08-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite