2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonHatalmas tűz van Budapesten: tízméteres lángok és hatalmas füst - VIDEO

Hatalmas tűz van Budapesten: tízméteres lángok és hatalmas füst - VIDEO


Egy zuglói cég telephelyén felhalmozott szemét, hulladék gyulladt ki péntek délután, szemtanúk szerint 50-80 méteres füstoszlop látható. A tűz részben átterjedt a szomszédos telephelyre, egy fuvarozó cég ingatlanjára is, ahol egyebek között egy gázolajkutat is veszélyeztetett, ám ezeket sikerült megóvniuk a tűzoltóknak - tudta meg a hvg.hu.

tuz0404

MTI Fotó: Kovács Tamás


Tűzoltókat riasztottak pénteken, kora délután Budapest XIV. kerületébe. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint nagy területen, tízméteres lángokkal, összehordott, százötven köbméternyi szemét ég Budapesten, a Komáromi úton.

Eloltották a tüzet azon a budapesti XIV. kerületi telephelyen, ahol korábban nagy területen hulladék lángolt péntek délután - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

tuz0404_1

MTI Fotó: Kovács Tamás

Kisdi Máté elmondta: a Rákospatak utcában található hulladék-feldolgozó telephelyen százötven négyzetméteres területen, tízméteres lángokkal égett az összehordott hulladék. A tűz egy harminckétezer literes gázolajtartályt is veszélyeztetett.


Az esethez több fővárosi kerületből kiérkező tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. A szóvivő hozzátette: a tűz keletkezésének körülményeit hatósági eljárás keretében vizsgálják. Ugyancsak vizsgálják a telephely működési engedélyeit is - tette hozzá Kisdi Máté.

 

Forrás: hvg.hu/MTI/NÓGRÁD24

 

2014-04-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite