2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
BulvárHátborzongató vallomás - Beismerte tettét az anyját kivégző színész

Hátborzongató vallomás - Beismerte tettét az anyját kivégző színész


Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a lelki nyugalom megzavarására alkalmas, megrázó sorok következnek, csak erős idegzetűeknek.


Michael BreaBeismerte tettét Michael Brea haiti-amerikai színész, akit édesanyja brutális kegyetlenséggel elkövetett meggyilkolásával vádolnak.

A Csúnya Betty című sorozatból és a Step Up című moziból ismert színész múlt hét kedden egy egyméteres karddal végezte ki 55 éves édesanyját, Yannick Breát, közös brooklyni lakásukban. A New York-i Bellevue kórház pszichiátriai osztályán rendőri őrizetben tartott színész bilincsben, megrázó részletességgel számolt be a gyilkosságról a New York Daily News című lapnak, amelyben azt mondta, isteni sugallatra fejezte le hidegvérrel az édesanyját.


"Nem őt öltem meg, hanem a benne lakozó démont" - idézi Brea vérfagyasztó szavait a lap. "A démon hangja szólt belőle. Megkérdeztem, hogy hisz-e Istenben, mire azt felelte: nem, és üvölteni kezdett, így kezdtem keszabolni őt" - fogalmazott Brea, miközben - a lap beszámolója szerint - erőszakos karmozdulatokkal szemléltette is az elkövetés módját.


"Nem akartam rögtön megölni. Időt akartam hagyni neki, hogy megbéküljön Istennel" - tette hozzá Brea, aki a szomszédok vallomásai szerint a kivégzés előtt hosszasan üldözte a lakásban édesanyját. A vérfagyasztó sikolyok miatt a házbéliek értesítették a rendőrséget, akik egyik kezében a gyilkos karddal, másik kezében egy Bibliával találtak rá Brea-re, aki addigra már végzett édesanyjával. A Daily News-nak adott interjúban Michael Brea azt mondta, sejtette, hogy a rendőrök már úton vannak, de tudta, hogy be fogja tudni fejezni tettét.


"Tudtam, hogy nem nyitják rám az ajtót és nem állítanak meg, mert a lelkek védelmeztek" - mondta Brea, hozzátéve: "Senki nem állíthatott meg. Isten munkáját végeztem".

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2010-11-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite