2019. március 20., szerda - Klaudia
Keresés a tartalomban
NagyvilágHat újszülöttjének megölésével gyanúsítanak egy anyát

Hat újszülöttjének megölésével gyanúsítanak egy anyát Utah államban


Kartondobozokban találtak rá egy garázsban hét újszülött tetemére Utah államban - közölte hétfőn az amerikai média.

baba_01

Az anyát, a most 39 éves Megan Huntsmant azzal gyanúsítják, hogy 1996 és 2006 között hat gyermekét gyilkolta meg. A hetedik holtan született. A nő bevallotta hogy a csecsemőket megfojtotta.

Valamennyivel azonnal a születése után végzett, majd egy ingbe, vagy törölközőbe csavarta holttestüket, amelyet aztán műanyag zacskóba és papírdobozba csomagolt.

A nőre a letartóztatását követően hétfőn 6 millió dolláros óvadékot szabtak ki - egymillió dollárt minden megölt újszülöttje után.

A gyilkosságok indítékát a rendőrség nem közölte. A maradványok orvosszakértői vizsgálata megkezdődött. Egyebek között azt próbálják megállapítani, hogy a gyerekek egy apától származnak-e.

A dobozokba rejtett tetemek egyikére a nő elhidegült férje, Darren West bukkant rá, aki 2006 óta börtönben ült kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt, s nemrég szabadult. (Az ítélet szerint metamfetamint akart gyártani.)

West és Huntsman együtt élt azokban az években, amikor a gyerekek megszülettek. A nő 2011-ben kiköltözött abból a házból, amelynek a garázsában a tetemeket megtalálták. Az ingatlanban, amely a férj szüleinek tulajdona, Huntsman két felnőtt és egy tizenéves lánya lakik.

A nyomozók megpróbálják kideríteni, hogy a férj és a szomszédok mit tudhattak az asszony terhességeiről és a szokatlan gyilkosságsorozatról. A rendőrség egyelőre Westet semmivel sem gyanúsította meg.

A halott csecsemőket Salt Lake Citytől 60 kilométerre délre, a 35 ezer lakosú Pleasant Grove-ban, egy középosztálybeli negyedben találták meg.

Forrás: MTI/ Nógrád24

 

 

2014-04-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite