2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
BulvárHavi 6 millióért csábította vissza Győzit a TV2

Havi 6 millióért csábította vissza Győzit a TV2

Havi hatmilliós gázsival csábította vissza Gáspár Győzőt (40) a TV2! Azok után, hogy két hónappal ezelőtt hatalmas botrányok közepette a csatorna azonnal hatállyal kirúgta a showmant az Édes Életből, most csúcsgázsiért veszi vissza. - írja a Blikk

győzikevád

A Blikk úgy tudja, Győzi már éppen a konkurens RTL Klubbal folytatott tárgyalásokat, sőt felesége, Bea asszony csütörtökön el is utazott Afrikába a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére. A hatalmas összegnek viszont nem tudott ellenállni, így visszamondta az RTL Klubnál felajánlott lehetőséget - információink szerint a hamarosan induló ValóVilág háttérműsorában lett volna műsorvezető -, és engedett a TV2 csábításának. Ahol azonban a csúcsgázsi mellett terápiá¬ra is kötelezték.

- Gáspár Győző több ízben bocsánatot kért a csatornától és a bántalmazott lánytól is. Részünkről nincs változás tettének megítélésével kapcsolatban, azzal a feltétellel kezdtük el vele a forgatást, hogy a kamerák előtt aláveti magát egy indulatkezelési terápiának, jó példát mutatva ezzel azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek - mondta Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője.

A feltételekre boldogan bólintott rá a showman.

- A mai napon visszatértem a TV2-höz, megint édes az élet! A múltat magunk mögött hagyjuk, bocsánatot kértem mindenkitől, mától tiszta lappal folytatjuk! A visszatérésem feltétele az volt, hogy elmegyek egy kezelésre, ahol megoldják az indulatkezelési gondjaimat. Vállaltam, mert az akarok lenni, aki régen is voltam: szórakoztató és vicces! - mondta Gáspár Győző.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/havi-6-millioert-csabitotta-vissza-gyozit-a-tv2-2292199
Forrás: Blikk/ Nógrád24

 

 

2014-10-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite