2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
BulvárHeti egymilliót keresett szexből Keleti Györgyi?

Heti egymilliót keresett szexből Keleti Györgyi?


Keleti GyörgyiMásodik napjához érkezett kedden Keleti Györgyi pere; az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt exmodell telefonját az utóbbi időben lehallgatták, ezekből, a Nemzeti Nyomozó Iroda által rögzített beszélgetésekből mintegy hatszáz oldalas anyag gyűlt össze a tegnapi tárgyalási napra, s bőven akadnak olyan mondatok, amelyek terhelőek a volt honvédelmi miniszter lányára - írja a Bors.


"Én is kijárok, egy hetet kint töltök, két hétig itthon vagyok. Az alatt megkeresek nagyjából egymillió forintot" - idézte a bíró Györgyi szavait, aki egy másik telefonbeszélgetésben azt is elárulja, volt, hogy ennél több pénz is ütötte a markát nagyon rövid idő alatt. "Hét-nyolc évvel ezelőtt két és félmilliót hoztam haza tíz nap alatt" - mondta az egyik hangfelvételen a vádlott.


Felolvasásra került egy olyan beszélgetés is, amelyben György arról értekezik egyik barátnőjével, hogy milyen fotókat kellene feltenni az egyik, prostitúcióval foglalkozó internetes oldalra, emellett rögzítve van egy olyan mondata is, amelyben szó szerint azt mondja: "én lányokat dolgoztatok külföldön".


Kedden újabb tanú vallotta, hogy napi száz eurót kellett fizetnie azért, mert Keleti Györgyi segített neki a lakásszerzésben és abban, hogy hirdetése felkerüljön az internetre. Ő ennek ellenére derűlátó, s felmentésben bízik. "Nagyobb az egész ügy füstje, mint a lángja" - mondta a Borsnak Keleti Györgyi, akinek legközelebb februárban kell újra bíróság elé állnia.


Forrás: Bors/HÍR PORT24

2010-09-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite