2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
ItthonHihetetlen autós üldözés az M1-esen!

Hihetetlen autós üldözés az M1-esen!


Előállítottak egy román férfit, aki társával az M1-es autópályán kocsikat próbált megállítani, hogy aranynak látszó ékszereket kínáljon pénzért cserébe, majd a helyszínre érkező rendőrök láttán elmenekült - mondta el az MTI érdeklődésére kedden az ORFK szóvivője.

autosuldozes

Bényi Mónika közölte: a sztráda 35-ös kilométerénél, a Budapest felé tartó oldalon igyekezett megállítani a férfi autókat német rendszámú gépkocsijához, segítségkérés címen. Egy brit rendszámú autó meg is állt, s a benne ülők adtak is pénzt a férfinak. A szóvivő szerint őket is meghallgatják majd.

Eközben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra bejelentés érkezett, hogy az autópályán gyanúsan viselkedik egy német rendszámú autó sofőrje. Egy járőrpár a helyszínre sietett, de a sofőr az igazoltatás alól kibújva menekülni kezdett. A rendőrök erősítést kértek, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai ekkor áteresztő pontokkal lassítani kezdték a főváros felé tartó forgalmat.

A menekülő autó előbb koccant egy személyautóval, majd hátulról belerohant egy másik autóba. A vétlen kocsiban ülők közül ketten könnyebben megsérültek, míg a menekülő kocsi utasa, egy nő súlyosan megsérült. Őt a budapesti Szent János kórházba szállították. A román sofőrt a bicskei rendőrkapitányságra állították elő. A történteket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Forrás:MTI / HÍR PORT 24

Forrás: MTI

 

2011-08-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite