2020. augusztus 6., csütörtök - Berta
Keresés a tartalomban

HunvaldZár alatt tartaná Hunvald György teljes vagyonát Erzsébetváros jelenlegi polgármestere, hogy az MSZP-SZDSZ-vezetés okozta károkból minél több térüljön meg - írja a Magyar Nemzet.

sthol andrasA színész-műsorvezető novembertől ismét lezárhatja a szavazást jellegzetes kézmozdulatával.

Salgótarján1Salgótarján önkormányzata fél-fél millió forintot utal át Devecser és Kolontár önkormányzatai számára és egyúttal csatlakozik a Magyar Televízió felhívásához is. Eszerint október 17-én egy adománygyűjtő urnát helyeznek ki a városháza aulájában. Ide várják a salgótarjániak és környékbeliek segítő forintjait, melyet a vörösiszap-áradatban fedél nélkül maradt embereknek juttatnak el.

Nógrád Megye - 2010.10.14

bilincsbenEgy 13 éves gyereket rabolt ki egy 13 és 15 éves testvérpár Salgótarjánban egy zagypalválfalvai játszótéren; a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön a Nógrád24.hu-val.

Nógrád Megye - 2010.10.14

Nógrád címerMegalakult a Nógrád Megyei Közgyűlés csütörtökön Salgótarjánban; a testület elnöke mellett egy főállású és egy társadalmi megbízatású alelnököt is megválasztottak.

Nógrád Megye - 2010.10.14

Pásztói KórházÚj, emelt szintű járóbeteg-ellátást nyújtó szakrendelőt adtak át csütörtökön a Nógrád megyei Pásztón.

GázA környéken lakók is érezték a robbanást, a mentőegységek azonnal a helyszínre érkeztek, a romok átkutatása tart, egyelőre nincs hír halottakról.

Matolcsy GyörgyA nemzetgazdasági miniszter szerint senkit sem ér kár a magánnyugdíjpénztári átutalások felfüggesztésével.