2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeHírek Nógrád megyéből –Rendőrkézen a garázdák

Hírek Nógrád megyéből -Rendőrkézen a garázdák


Az ajtót rugdosva akartak bejutni a garázdák a házba; büntetőeljárás a bolti tolvaj ellen.

rendorsegbs

képünk illusztráció

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. János 29 éves és A. Ádám 18 éves somoskőujfalui lakosok ellen.

Az eddig beszerzett adatok alapján gyanúsítottak 2013. szeptember 8-án 20 óra 15 perc körüli időben egy somoskőújfalui családi ház ajtaját ütlegelték, megrúgták, majd a 18 éves férfi a lakás ajtajának üvegébe ököllel belevágott, mely ettől kitört.

A két férfit a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az esti órákban érkezett a bejelentés 2013. szeptember 8-án a Salgótarjáni Rendőrkapitányság ügyeletére egy helyi áruházból, mert egy férfit lopáson tetten értek. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy 18 óra 30 perc körüli időben a salgótarjáni üzletből egy 27 éves mátranováki férfi kísérelt meg eltulajdonítani márkás dezodorokat és különféle tisztálkodási szereket, valamint autóillatosítókat. A termékekről egy csavarhúzóval eltávolította az áruvédelmi eszközöket, majd azokat a zsebébe rakva akart távozni a pénztáros mellett a kereskedelmi egységből. A biztonsági őr cselekményét észlelte és a rendőrök kiérkezéséig a férfit visszatartotta.

A járőrök B. Sándort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ellene dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-09-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite