2019. május 22., szerda - Júlia, Rita
Keresés a tartalomban
Önkormányzati választások 2010Horváth Csaba nem hajlandó egy asztalhoz ülni a Jobbikkal

Horváth Csaba nem hajlandó egy asztalhoz ülni a Jobbikkal


Horváth CsabaA Jobbik meghívása miatt elfogadhatatlannak tartja az LMP által kezdeményezett főpolgármester-jelölti vitát Horváth Csaba szocialista jelölt.


"Nem ülök egy asztalhoz koncentrációs táborokról álmodozókkal, elutasítok a Jobbikkal való minden kapcsolatot" - mondta az MSZP főpolgármester-jelöltje. Az LMP jelöltje, Jávor Benedek hétfőn jelentette be, hogy szeptember második felére nyilvános vitára várja a Fidesz-KDNP, az MSZP és a Jobbik jelöltjét: Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Staudt Gábor kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy bármilyen vitának áll elébe, egy esetleges főpolgármester-jelölti vitán is szívesen részt vesz.
Az MSZP-s politikus Jávor Benedeknek, az LMP főpolgármester-jelöltjének felvetésére válaszolva az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében hangsúlyozza: "demokratának nem lehet partnere egyetlen szélsőséges párt vagy annak képviselője, nincs vele miről vitázni, nincs vele mit egyeztetni". Horváth Csaba kiemeli, hogy célja a "szabadság városának védelme, az önkény minden demokratikus eszközzel való megállítása", és ugyanezt javasolja Jávor Benedeknek, "mint demokratának".
Az LMP jelöltje, Jávor Benedek szerint a vitával a budapestiek első kézből tudhatják meg, hogy a jelöltek mit gondolnak a város állapotáról, és hogyan kívánnak XXI. századi választ adni a problémákra.
Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje közölte, hogy ő már hetekkel ezelőtt tett egy ilyen felhívást és nagyon örülne, ha szakmai kérdésekről folytathatnának vitát.

Forrás: MTI/HR PORT24

2010-09-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite