2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIdén is átadják a Nógrád megyei Príma díjakat

Idén is átadják a Nógrád megyei Príma díjakat


Idén október 14-én a VOSZ Nógrád megyei szervezete tizenharmadik alkalommal adja át a Nógrád megyei Príma díjakat. A legjobbak ünnepét minden évben más-más városában rendezik meg, idén a 95 születésnapját ünneplő Salgótarjánban.

nogradmegyeiprimadij


Az elismerést a 2003-ban Demján Sándor kezdeményezésére alapított Príma Primissíma mintájára hozták létre megyénk vállalkozói. A díj életre hívóinak és támogatóinak célja, hogy az elismeréssel értéket teremtsenek és példát nyújtsanak. A Nógrád megyei Príma díjat az elmúlt években olyan kiválóságok kapták meg, mint Bobály Attila szobrászművész és a Nógrád Táncegyüttes művészet kategóriában. Simonyi Sándor kutatómérnök, feltaláló, Csongrádi Béla közíró oktatás, tudomány kategóriában, Répás Béla labdarúgó utánpótlás edző és Botos Tibor ökölvívó sport kategóriában.


A VOSZ Nógrád megyei szervezete idén is keresi Nógrád megye legjobbjait művészet, oktatás, tudomány és köznevelés valamint népművészet és közművelődés területén. Jelölt a megyében született vagy a megyében gyerekkora óta élő nógrádi lakos lehet, aki a szakmai tevékenységét is Nógrád megye területén végzi. A javaslatokat 2017. október 6-ig lehet leadni személyesen a VOSZ Nógrád megyei irodájában (Salgótarján, Fő tér 1. 2/5.) vagy elektronikusan (vosznograd@starjan.hu). A jelöltállítás és az ezt záró zsűrizés után október 14-én díjazzák majd a kimagaslóan és példamutatóan teljesítő személyeket. Az ünnepségen a hagyományoknak megfelelően átadják majd az év vállalkozója és az év megyei vállalkozója elismeréseket valamint a vállalkozók az innovációért Csilik Zoltán díjat és a partner nívó díjat, amit az elnökség döntése alapján T. Németh Lászlóról neveztek el. 


A díjátadó gála műsorában fellépnek a Nógrád Táncegyüttes, Kautzky Armand Jászai Mari-díjas magyar színművész, Danics Dóra énekesnő, az X-Faktor című televíziós tehetségkutató műsor negyedik évadának győztese, a Csini Tini Majorette és a Bányász Kohász fúvószenekar.


NÓGRÁD

2017-09-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite