2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIdén is elrajtol a Palóc Kanyar

Idén is elrajtol a Palóc Kanyar


A 36 Jó Palóc Közhasznú Egyesület ebben az esztendőben is megrendezi a „Palóc Kanyar" elnevezésű autós csillagtúráját.

Palóc Kanyar


A verseny célja, a 36 Jó Palóc Közhasznú Egyesület területén, Nógrád megye salgótarjáni és bátonyterenyei kistérségében lévő kistelepülések idegenforgalmi, kulturális, értékeinek bemutatása, megismertetése.


Fontos cél a településeken élők között baráti kapcsolatok kialakítása, a partnerség és együttműködés kialakítása, illetve erősítése. A településeken élő fiatalok közösségi életbe való játékos bevonása, a múlt eszközeivel a jövő építése.


A viadalra négyfős csapatok jelentkezését várjuk, a versenyen bárki rajthoz állhat. A négyfős csapatban legalább egy női versenyzőnek kell lennie. A versenyre bármilyen típusú személygépkocsi nevezhető, de az autónak érvényes forgalmi engedéllyel, és kötelező biztosítással rendelkeznie kell.Egy személygépkocsiban legalább két főnek - az esetleges sofőrcsere miatt - rendelkeznie kell érvényes vezetői engedéllyel!


A négyfős, autós csapatok a KRESZ betartásával keresik fel a fogadó településeken kialakított állomáshelyeket, ahol a településekre jellemző ügyességi, szellemi feladatokat hajtanak végre. A verseny győztese az a csapat, amelyik az előre megadott útvonalon végighaladva a feladatok végrehajtása során a legtöbb pontot gyűjti. A verseny fődíja a győztes csapat számára egy hosszú wellness-hétvége lesz.


A versenyen való részvétel nevezési határideje április 15-e, a nevezési lap és nevezői nyilatkozat a www.palockanyar.hu weboldalról tölthető le, és itt találhatók meg a további részletek is.


A II. Palóc Kanyar autós csillagtúra - csakúgy, mint egy évvel korábban - húsvétkor, április 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap várja a résztvevőket.


Nógrád24.hu

2011-04-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite