2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIdős nőt raboltak ki Nógrád megyében

Idős nőt raboltak ki Nógrád megyében

 

A balassagyarmati rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt és két férfi társát.

idosnotraboltakkinogradban

Fotó: police.hu


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. augusztus 13-án 10 órakor érkezett a bejelentés, miszerint egy nőt Balassagyarmat belterületén több személy kirabolt.


A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, amelynek során a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket beazonosították. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. Zoltánné 24 éves, L. József 31 éves és B. Géza 41 éves balassagyarmati lakosok 2015. augusztus 12-én 14 óra körüli időben Balassagyarmat belterületén, a járdán közlekedő idős nőt a karjánál fogva megragadták és áthúzták az úttest másik oldalán lévő átjáróba, egy kevésbé forgalmas helyre. Ezt követően a 24 éves nő egyik karjával a sértett nyakát átkarolta, majd a 41 éves férfi az idős nő kézitáskáját kitépte a kezéből, melynek következtében a sértett ujja eltört. A férfi a táska megszerzését követően azt átkutatta, és a készpénzt kivéve a helyszínről mindhárman távoztak.


A rendőrök a gyanúsítottakat rövid időn belül elfogták és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületébe előállították. A nyomozók B. Zoltánnét, L. Józsefet rablás bűntett, míg B. Gézát rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság a 24 éves nőt és 41 éves férfi társát őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-08-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite