2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeII. Palotási tortafesztivál

II. Palotási tortafesztivál


2015. május 16-án kerül megrendezésre a II. Palotási Tortafesztivál Palotás községben, a Mihályfi Ernő Művelődési Ház és Könyvtárban (3042 Palotás, Szabadság út 26.).

palotasitortafesztival

A 2014-es I. Tortafesztiválunkhoz hasonlóan, szeretnénk ismét színvonalas eseményt megrendezni, melyet cukrászati bemutatókkal és kísérő programokkal színesítünk. Vendégünk lesz Radó Krisztina - KriKri - Rómából. Bemutatóinkon neves cukrászok vezetik be az érdeklődő közönséget a különféle tortadíszítési technikák világába, közben pedig hozott finomságokkal (tortákkal, süteményekkel, cukorvirágokkal, grillázs alkotásokkal) szállnak versenybe háziasszonyok és cukrászok. Élő (helyszíni) tortadíszítési versenyt is meghirdettünk, melynek keretében családok és egyéni kreatív jelentkezők mérkőznek meg egymással.

A legszebb alkotásokat díjazzuk. A kategóriánkénti díjazás mellett az abszolút győztes a „II. Palotási Tortafesztivál Bajnoka" cím birtokosa, a látogatók által legszebbnek ítélt alkotás pedig a „Közönség díj" birtokosa lesz. A sütemények, torták többségét a látogatók elfogyaszthatják a zsűrizést követően.

Az eseményt különböző színpadi produkciók színesítik. Sztárvendégünk lesz Pál Dénes, a Sztárban Sztár és a Voice győztese. A gyermekek mulattatásáról sem feledkezünk meg: marcipánozással, gyermekműsorral, játékokkal szórakoztatjuk őket.
A zsűrizést neves cukrász szakemberek vállalták: Radó Krisztina KriKri, Kricky Kiss-Podmaniczky, Földi Lenke, Kadi Fatiha, Szilágyi Györgyi.

Forrás: Nógrád24

 

 

2015-04-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite