2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÍme a Fidesz salgótarjáni képviselő-jelöltjei!

Íme a Fidesz salgótarjáni képviselő-jelöltjei!

Az már korábban kiderült, hogy a kormánypárt ismét Székyné dr. Sztrémi Melindát, a megyeszékhely jelenlegi polgármesterét, országgyűlési képviselőt indítja a városvezetői pozícióért az őszi önkormányzati választáson. Most azonban itt vannak a tíz egyéni körzetben induló képviselő-jelöltek is - fotóval!

Városháza st

Fenyvesi Gábor1.sz. Választókerület (Beszterce lakótelep, Salgóbánya, Somoskő): Fenyvesi Gábor

35 éves, nős egy fiúgyermek édesapja. A Fidesz városi alelnöke. 2002-től önkormányzati képviselő. 2006-ban egyéni mandátumot nyert a Beszterce lakótelepen. 2006-tól a város alpolgármestere. Képviselősége alatt sok fejlesztés történt a lakótelepen és számos terv elkészült a jövőre vonatkozóan.

 

 


Kakuk Zoltán2.sz. Választókerület (Kemerovó lakótelep, Acélgyári út): Kakuk Zoltán

58 éves, nős, két gyermek édesapja és egy 15 éves unoka nagypapája. Dolgozott az acélgyárban, az ötvözetgyárban és az SVT Wamslertől ment nyugdíjba, mint logisztikai munkatárs. 2006-tól az egészségügyi és szociális bizottság tagja. A Nagyvárosi Polgárőrség vezetője.

 

 


Turcsány László3.sz. Választókerület (Acélgyári vk. megmaradt része, Zagyvaróna, Rónabánya, Rónafalu): Turcsány László

50 éves, nős, egy fiú gyermek édesapja. Acélgyárban kezdett dolgozni, majd a Kohász Művelődési Központban, jelenleg vállalkozó. 2006-tól az oktatási, kulturális és sportbizottság külsős tagja. Junior és felnőtt magyar válogatott kötöttfogású birkózó volt, jelenleg a salgótarjáni boksz egyesületnek edzője és támogatója.

 


Dudás József4.sz. Választókerület (Nyugati városrész, Rákóczi út egy része): Dudás József

67 éves, nős, három gyermek édesapja, nagypapája négy unokának. 2006-ban egyéni mandátumot nyert a nyugati városrészben, azóta az egészségügyi és szociális bizottság tagja, valamint az ügyrendi bizottság elnök-helyettese. Különböző munkakörökben 45 évet dolgozott a nógrádi szénbányáknál és a GEOFOR Kft-nél.

 

 


Eötvös Mihály5.sz. Választókerület (Belváros): Eötvös Mihály

55 éves, nős, két leánygyermek édesapja. 1990-98-ig önkormányzati képviselő, 2006-ban alpolgármesternek választották. Alpolgármesterként a salgótarjáni civil egyesületekkel és az önkormányzati cégekkel foglalkozik. Alapítója Százszorszebb Salgótarjánért Lokálpatrióta Egyesületnek.

 

 


Szabó Ferenc Gábor6.sz. Választókerület (Rokkant egy része, Vásártér egy része): Szabó Ferenc Gábor

51 éves, egy fiú és egy leánygyermek édesapja. Szinte születése óta a Vásártéren lakik. Mérnök, dolgozott a miskolci egyetemen, mint tanszéki mérnök, a BRG-ben, a Csepel Autógyárban. 1993-tól felszámolóként dolgozik. Alapítója a Salgótarjáni Hegyikerékpáros Egyesületnek, melynek 15 évig elnöke is volt. A Százszorszebb Salgótarjánért Lokálpatrióta Egyesület alapító tagja.

 


Dr. Ispán András7.sz. Választókerület (Forgách, Vásártér egy része): Dr. Ispán András

74 éves, nős, két fia és három unokája van. Majd egy évtizede a Forgách-on lakik. Gépészmérnök, környezetvédelmi szakmérnök. A Salgótarjáni Környezetvédelmi Egyesület elnöke. Dolgozott erőművekben mint mérnök, majd 20 évig a megyei önkormányzatnál. Osztályvezetőként ment nyugdíjba. A gazdasági, városfejlesztési és idegenforgalmi bizottság tagja, illetve a városfejlesztési kft. felügyelő bizottságának tagja.

 


Korponai Tamás8.sz. Választókerület (Baglyasalja, Zagyvapálfalva falu): Korponai Tamás

42 éves, két gyermek édesapja, vállalkozó. 2006-ban egyéni mandátumot nyert Baglyasalja városrészben, azóta önkormányzati képviselő és a közbeszerzési bizottság elnöke. Az elmúlt négy évben aktívan vett részt körzete civil, kulturális, valamint sport életében.

 

 


Szekeres Géza9.sz. Választókerület (Bányagépgyár): Szekeres Géza

49 éves, nős, négy gyermek édesapja. 1971-től lakik Zagyavapálfalván. Kisiparosként dolgozott. 2006-ban egyéni mandátumot nyert a Bányagépgyár városrészben, azóta önkormányzati képviselő és a szociális és egészségügyi bizottság tagja. Munkájával kiemelten támogatta a körzetben működő óvodát és iskolát, valamint a közösségi életet.

 

 


Pindroch Ferenc10.sz. Választókerület (Gorkij lakótelep, Zagyavapálfalva Falu nyugat): Pindroch Ferenc

62 éves, nős, három gyermek édesapja. Salgótarjánban született és 12 éve lakik a Gorkij lakótelepen. Dolgozott a tűzhelygyárban, az öblösben, a Karancshúsnál, nyugdíjba a Vízműtől ment. Focizott az öblösben, azonban többen játékvezetőként ismerik.

 

 


Forrás: Facebook/HÍR PORT24

 

2010-08-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite