2019. augusztus 26., hétfő - Izsó
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIndul a licit a magyar kézilabda válogatott dedikált mezéért

Indul a licit a magyar kézilabda válogatott dedikált mezéért


mez01Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata az idén is Sportbál - Sportgála keretében köszönti és díjazza a város legeredményesebb sportolóit és sportegyesületét. A rendezvényre 2011. január 29-én, szombaton 19.00 órától kerül sor a Városi Sportcsarnokban.

Tóth István, salgótarjáni vállalkozó, kézilabdázó és lelkes sportbarát jóvoltából a Sportbálon egy jótékonysági árverés lebonyolítására is sor kerül, melyen a 2010-es magyar férfi kézilabda válogatott tagjai által dedikált mez kerül kalapács alá. A szervezők a jótékonysági árverés teljes bevételét a SKÁID Beszterce-lakótelepi Tagiskola „Tanulj, sportolj jól" Alapítványának ajánlották fel, mely az iskolai kézilabda utánpótlás nevelés támogatására fordítja a befolyt összeget.


Az árverés 2011. január 26-én kezdődik, 30.000.Ft-os indulóösszeggel, a licitlépcső 2.000. Ft. Akik licitálni szeretnének a Sportbál napjáig megtehetik a SKÁID Beszterce-lakótelepi Tagiskolában, Czene Andreánál személyesen vagy telefonon a 32/430-513-as telefonszámon,  a licitáló személyes, illetve cég esetén a cég adatainak megadásával. Az árverés végkifejletére 2011. január 29-én, szombaton 19.00 órától, a Sportbál - Sportgála keretében kerül sor, ahol a licit már az akkor aktuális legnagyobb összegről folytatódik 5.000. Ft-os licitlépcsővel. A licit aktuális állásáról a következő honlapokról lehet tájékozódni: www.lskht.hu, salgotarjan.hu, szekyne.com, besztercevilagvaros.hu, nport.hu.


A szóban forgó, dedikált magyar válogatott mez a SKÁID Beszterce-lakótelepi Tagiskolában megtekinthető a személyes árverést megelőző napig.


Forrás: besztercevilagvaros.hu/Nógrád24.hu

 

2011-01-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite