2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIndul a Nógrádi Csillagok Tehetségkutató verseny

Indul a Nógrádi Csillagok Tehetségkutató verseny


A Nógrád24.hu Hírportál és a Gold Prime Média Művész-és kommunikációs ügynökség „Nógrádi Csillagok" címmel indítja útjára Nógrád Megye legnagyobb tehetségkutató versenyét. Jelentkezni ének-, együttes-, és tánc kategóriában lehet, műfajmegkötés nincs. Jelentkezzél még ma és legyél Te Nógrád megye csillaga 2011-ben!

csillag01


A Nógrád24.hu hírportál számára fontos a színvonalas művészet és a kultúra népszerűsítése, valamint tehetségek felkarolása, a tehetséggondozás ezért a Gold Prime Média Művész- és kommunikációs ügynökséggel közösen úgy döntött, hogy 2011-ben útjára indítja minden idők legnagyobb megyei tehetségkutató versenyét, amelyre a szervezők minden olyan jelentkezőt várnak, akik szeretnék megmutatni a nagyvilágnak tehetségüket. Jelentkezni ének-, együttes- és tánc kategóriában lehet, műfaj megkötés nincs. Jelentkezni 2011. február 20-ig lehet az office@goldprimemedia.com e-mail címen. Jelentkezni 12 éves kortól lehet, felső korhatár nincs.


A jelentkezés lezárását követően Nógrád megye hat városában: Salgótarjánban, Balassagyarmaton, Bátonyterenyén, Pásztón, Szécsényben és Rétságon kerül sor az előválogatásokra. Ezt követően az előválogatón túljutott versenyzők a középdöntőkben mutathatják meg mit tudnak. A három középdöntőből a szakmai zsűri csak 4-4 versenyzőt enged tovább a döntőbe, ahol a 12 tehetség közül csak egy győztes lehet, aki elmondhatja majd magáról, hogy 2011-ben Ő Nógrád megye Csillaga. A kitüntető név mellé természetesen értékes ajándékokkal is gazdagodik a nyertes, továbbá a Gold Prime Média Művész- és kommunikációs ügynökség és a Show Színház jóvoltából a nyertesnek fellépési és szereplési lehetőséget valamint profi művészmenedzsmentet biztosítunk.


A szakmai zsűri mellett olvasóink is beleszólhatnak abba, hogy ki legyen Nógrád megye Csillaga 2011-ben! Olvasóink folyamatosan szavazhatnak majd kedvenceikre a www.nograd24.hu -n.


Jelentkezési feltételek:
Jelentkezési korhatár: Jelentkezni 12 éves kortól lehet, felső korhatár nincs.
Jelentkezési határidő: 2011. február 20.
Jelentkezni az office@goldprimemedia.com e-mail címen lehet, a tárgy rovatba ne felejtsék beírni: Nógrád csillaga jelentkezés.
Kategóriák: ének, zenekar, tánc.
Jelentkezni lehet egyénileg, illetve csoportosan.

 


Kérjük, hogy a jelentkezők adják meg nevüket, elérhetőségüket, életkorukat, valamint, hogy milyen kategóriában kívánnak indulni.


Fiatalkorú jelentkező esetén szülő vagy hivatalos gondviselő írásos engedélye szükséges.

2010-12-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite