2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIngyenes tanfolyamat tart a Google hétfőn a salgótarjáni kis- és középvállalkozásoknak

Ingyenes tanfolyamat tart a Google hétfőn a salgótarjáni kis- és középvállalkozásoknak

Ingyenes tanfolyamot tart a Google Salgótarjánban a helyi kis- és középvállalkozások számára jövő hétfő délelőtt, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A Digital Workshop képzés célja, hogy a digitális világ adta lehetőségek hatékony kihasználásában segítse a cégeket.

google

A Google digitális készségek fejlesztését célzó Digital Workshop programja 2017-ben kifejezetten a magyar kis- és középvállalkozásokat célozza. Annak érdekében, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást tudjon elérni, a Google közös eseménytervet dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által életre hívott Modern Vállalkozások Programjával, amelynek elsődleges célja a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások digitális felkészültségének elősegítése.

A Digital Workshop kezdeményezés keretében a kkv-k nem csak a növekedésüket célzó előadásokat hallgathatnak meg, de akár személyes konzultációra is jelentkezhetnek. A előadásokon a résztevők olyan témákkal ismerkedhetnek meg, mint a keresőoptimalizálás, mobilmarketing, videós hirdetési lehetőségek, vagy a közösségi csatornák használata, míg a konzultáció keretében személyre szabott útmutatást kaphatnak az online jelenlétük erősítésének érdekében. Az előadások városonként többször is megtekinthetőek az év során. További információ a programról, valamint az ingyenes előadásokra és személyes konzultációra való regisztráció a program honlapján található: https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/f2f.

A Digital Workshop (https://learndigital.withgoogle.com/digitalworkshop-hu/) magyar nyelvű online tanfolyam továbbra is mindenki számára ingyenesen elérhető.

Forrás: Nograd24.hu2017-07-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite