2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeInterjú a Nógrád Csillagai győztesével

Interjú a Nógrád Csillagai győztesével

A Bátonyterenyei Városi Televízió által elindított Nógrád Csillagai című tehetségkutató győztese a salgótarjáni Oláh Gergő lett. Nógrád megye legfényesebb csillagával beszélgettünk a versenyről, jövőbeni terveiről, az ünnepi készülődésről.

olahgergo

 

Mióta énekelsz Gergő ? - Ezt már megkérdezték tőlem a show-ban is ott azt válaszoltam, hogy amióta megszülettem. Most viszont úgy fogalmaznék ,hogy pelenkás korom óta.

Tanulsz valahol énekelni? - Jelenleg nem tanulok sehol énekelni, viszont általános iskolában volt egy-két év amikor ténylegesen hangképzéssel,énekléssel komolyabban foglalkoztam.

Milyen volt a Nógrád Csillagaiban szerepelni? - Több tehetségkutató versenyben szerepeltem már de olyan nívós és nagy kaliberűben mint a Nógrád Csillagai még nem. Mindig arról álmodtam,hogy egy ilyen showban szerepeljek, illetve meg is nyerjem azt. Egy álmom vált valóra azzal,hogy én lehetek 2011-ben a Nógrád Csillagai győztese.

Kik kísértek el az aktuális fordulókra?- A családom, a szüleim és a barátaim minden alkalommal elkísértek.

Melyik volt az a dal, ami a legközelebb állt hozzád? - Többi ilyen dal is van ami igazán a szívemhez nőtt a versenyben azonban ha ki kellene emelnem egyet akkor azt mondanám ez a dal Stevie Wonder - For your love című száma.

Mennyit készültél az aktuális fordulókra? - Egy hét állt rendelkezésemre, rendelkezésünkre felkészülni az aktuális dalokból, azonban ez számomra igen nehéz volt hiszen már saját családom van illetve dolgozom is, viszont ettől függetlenül próbáltam maximálisan odatenni magam és a 100%-ot nyújtani mind a közönségnek mind pedig a zsűrinek.

Milyen érzés volt, amikor megtudtad, hogy te vagy a 2011-es Nógrád Csillagai győztese? - Amikor ott álltunk a színpadon és kimondtátok a nevem hirtelen azt sem tudtam mi történik velem. Egy pillanatra megszűnt körülöttem a külvilág aztán másodpercekig el sem akartam hinni,hogy én Oláh Gergő megnyertem a Nógrád Csillagait. Elmondhatatlanul jó érzés volt.

olahgergoegy

Mik a további terveid? - Ezen a pályán szeretnék mindenképpen maradni, az éneklésben látom a jövőt. Ugye megnyertem most ezt a lemezszerződést, készülnek a saját dalok, a lemezem. Remélem minden rendben lesz ezzel kapcsolatban.

Megváltoztatta az életed ez a verseny? - Mondhatjuk azt, hogy igen, hiszen adott egy bizonyos fokú ismerettséget. Többször is előfordul velem, hogy megyek az utcán és  oda jönnek gratulálni, elmondják, hogy láttak a tehetségkutatóban, nagyon jó hangom van és nekem szurkoltak. Ez nagyon jól esik az embernek.

Közeleg a Karácsony hol és kikkel töltöd? - Korábban már említettem, hogy van saját családom így az első szent estét velük töltöm azonban a másodikat a szüleimmel, rokoni társaságban egy közös vacsora formájában.

oalhgergoketto

Mit üzennél a Nógrád24 olvasóinak? - Mindenkinek kívánok békés, boldog karácsonyi ünnepeket. Szeressük egymást, töltsük békességben ezeket a napokat. A továbbiakban pedig kívánok önöknek lehetőségekben gazdag új évet!

Ide kattintva önök is meghallgathatják Oláh Gergő győztes dalát a Nógrád Csillagaiban >>>

 

HÍR PORT 24/ Remenár János

 

2011-12-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite