2019. április 21., - Konrád
Keresés a tartalomban
KultúraInterneten is nézhető a Dalai Láma előadása

Interneten is nézhető a Dalai Láma előadása


Minden jegy elkelt a Nobel-békedíjas vallási vezető tanítására, akik nem kaptak jegyet, interneten nézhetik a tanítást, hat nyelvre lefordítva.

Dalai Láma


Minden jegy elkelt Magyarország legnagyobb sportarénájába szeptember 18-19-re, a Dalai Láma előadásaira, de a szervezőknek sikerült megoldást találniuk - tudta meg a Nógrád24.hu.


Az EsoGuru.com felajánlotta az internetes közvetítés egyedülálló megoldását, és mi kapva kaptunk a lehetőségen. Ez áttörés lesz a Dalai Láma számára is, hiszen így mindenkihez el tud jutni Őszentsége üzenete - mondta Balogh Zsolt, a Szervezőbizottság tagja. A Nógrád24.hu úgy tudja, eddig 60 országból regisztráltak az internetes oldalon.


Az élő közvetítések hat különböző nyelven lesznek hallgathatók és az előadás után tíz órával megismétlik, hogy a nézők a világ bármely időzónájából kényelmesen megtekinthessék. A webes közvetítés interaktív lesz, így a nézők kérdezhetnek és megbeszélhetik egymással, amit láttak és hallottak. Ez egy igaz közösségi esemény lesz - mondta Dr. Törőcsik Jenő, az EsoGuru.com alapítója. Mint hozzátette: nagy megtiszteltetés, hogy Magyarországról fogja megszólítani az egész világot a Dalai Láma. A magyarok a találmányok tekintetében mindig az élvonalban voltak, ez az ország rendelkezik a legtöbb egy főre eső Nobel-díjassal - tette hozzá.


A Dalai Láma szeptember 17-én érkezik Budapestre, majd átveszi a fővárosi díszpolgári címet Demszky Gábortól. Szeptember 20-án az Országházba látogat.

Az élő webes előadások időpontjai (közép-európai idő szerint):
Szeptember 18. 9:30 - 11:30 és 13:30 - 15:30
Szeptember 19. 9:30 - 11:30 és 13:30 - 15:30
Ismétlések 10 órával később.


Forrás: GN/HÍR PORT24.hu

 

2010-09-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite