2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
ItthonIskolában árult kábítószert két diák, elfogták őket a rendőrök

Iskolában árult kábítószert két diák, elfogták őket a rendőrök

Kábítószert árult hosszabb ideje két diák Budapesten, egy XVIII. kerületi középiskolában, az elfogott fiatalok elismerték a bűncselekmény elkövetését - közölte a rendőrség pénteken.

drogketto


A pestszentlőrinci rendőrök néhány hete jutottak olyan információhoz, hogy egy XVIII. kerületi középiskolában diákok árulnak társaiknak kábítószert. A felderítőmunka eredményeként a drogot áruló lányt és fiút szerdán fogták el - olvasható a police.hu oldalon.

A fiatalok lakásán tartott házkutatások során kábítószer fogyasztásához és átadásához szükséges eszközöket foglaltak le: digitális mérleget, műanyag tasakokat, alufóliát, kábítószergyanús növényianyag-maradványokat.
A közlés szerint a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt, akik beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás eddigi adatai szerint a páros az előzőleg alufóliákba csomagolt adagokat értékesítette a diákoknak, alkalmanként ezer-kétezer forintért.

A 18 éves gyanúsítottakkal szemben "kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel oktatási, köznevelési, gyermekjóléti, gyermekvédelmi, közművelődési feladatok ellátására rendelt épület területén, közvetlen környezetében elkövetett kábítószerrel visszaélés" bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság - olvasható a rendőrségi honlapon.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2011-06-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite