2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIskola felújítás Salgótarjánban

Iskola felújítás Salgótarjánban

KodályElkészült a Kodály Zoltán Tagiskola legmagasabb pontja, tető alatt van az épület.


Ezt jelezvén a kivitelező - jó szokás szerint - elhelyezett az iskolán egy feldíszített májfát, az építtető, vagyis az önkormányzat pedig ajándékot vitt a dolgozóknak.
Székyné dr. Sztrémi Melinda szeptember 7-én délután látogatott el az építkezésre, ahol a kivitelező cég képviselői és az építkezésen résztvevő munkatársak fogadták. A városvezető ajándéka egy hordó sör volt, melyet nagy örömmel fogadtak a határidő betartása érdekében nagyon keményen dolgozó szakemberek. Mindenkinek jutott legalább egy korsóval, ráadásul volt, akinek személyesen polgármester asszony csapolt a nedűből.
A jó hangulatú fogadtatás után a kivitelező cég képviselői körbevezették Székyné dr. Sztrémi Melindát az épületben.
A földszinten nagy zsibongó fogadja a Kodályba lépőket, itt a tért növelendő hozzáépítettek az épülethez egy részt. Ugyanezen a szinten található a 10x20 méteres tornaterem, amely egy belső erkélyt kapott a szurkolók örömére.
Az emeleten is minden megújul, jól látható, hogy a vezetékelés is szépen halad. Erre a szintre húztak még egy emeletet: a tetőtér vasbetonból készült. Rengeteg fény jut be az épületbe az új, árnyékolástechnikával ellátott ablakokon, s lenyűgözően tágas, világos tantermek fogadják majd az itt tanulókat.
- Nagyon nagy öröm számomra, hogy jól halad az építkezés. Sürgettem ezt a bejárást, mert a nyár eleji esőzések miatt bizony megcsúsztunk kicsit, de amint látom, jól halad a munka, s időre el fog készülni az iskola - nyilatkozta a bejárással kapcsolatban Székyné dr. Sztrémi Melinda, majd hozzátette: - Itt élmény lesz tanulni és itt élmény lesz dolgozni is. Biztos vagyok benne, hogy a Kodály Tagiskola a város ékszerdoboza lesz.

Forrás: szekyne.com/HÍR PORT24

2010-09-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite