2019. szeptember 19., csütörtök - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
BulvárIsmét beszóltak Friderikusznak!

Ismét beszóltak Friderikusznak!


Szikora Robi lesuttyózta az ismert médiaszemélyiséget és véleményét nem rejtette véka alá azóta sem, szerinte Friderikusz alkalmatlan zsűritagnak is.

Friderikusz Sándor


Éles kritikák csapnak össze a médiaszemélyiség, Friderikusz Sándor feje felett. Legutóbb még a Liptai Claudia - Havas Henrik - Friderikusz hármas szópárbajától volt hangos a bulvársajtó, most azonban újabb bírálója akadt Fridinek.


Hétvégi fellépése után a csikidamkirály, Szikora Robi suttyónak nevezte Friderikuszt, és azt állított, a tehetségkutató műsor zsűritagjaként is teljesen alkalmatlannak bizonyult a feladat teljesítésére. Véleményét később a Napi Ásznak is megerősítette.
"Magyarországon Fridi volt az első celeb, de a teljesítménye minősíthetetlen volt, mert mindent a feneke alá tett a tévé. Egy távfutónál megmondod, mennyit futott, egy énekes magasságokat énekel ki, és megmondod, hányan veszik meg a lemezét. De egy riporternél?" - tette fel a kérdést Szikora Robi a napilapnak.


"Nem értem, mit keres a Megasztár zsűrijében, és miért vállalta el az ítész szerepét, hiszen nincs joga megalázni a jelentkezőket. Az a gond, hogy nem az egyén, hanem a műsor érdekeit tartják szem előtt. Szerintem leginkább Pressernek van helye a zsűriben, bár már nem a mai élvonalban mozog. Mester Tamás pedig olyan, mint a jelentkezők. Egy óriási tehetség, beteljesületlen karrierrel" - közölte cinikusan az énekes.


Forrás: Napi Ász/HÍR PORT24

2010-09-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite