2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
ItthonIsmét elfogták Repülős Gizit

Ismét elfogták Repülős Gizit


börtön2Ismét lopott a repülős Gizi néven elhíresült K. Sándorné Bodnár Gizella; a 85 éves budapesti asszony hétfőn Bicskén surrant be egy családi házba, és pénzt emelt el.


K. Sándorné ellen - aki a Munkácsy utcai ingatlan tulajdonosának pénzét vitte el - besurranásos lopás miatt indított büntetőeljárást a bicskei kapitányság - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.
A bicskei családi házban lakó házaspár - miután visszatért a melléképületből - sáros lábnyomokat vett észre, az asztalon hagyott pénztárcából pedig hiányzott 15 ezer forint - ismertette R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A történtekről értesítették a rendőrséget, mások pedig azt jelezték, hogy egy idős nő azzal megy be Munkácsy utcai házakba, hogy gumijavító műhelyt keres, illetve szeretné kivitetni magát a vasútállomásra.


A járőrök végül a bicskei kisállomáson találták meg az idős asszonyt, aki éppen a szemetesvödörbe tett valamit. A rendőröknek azt mondta, hogy a zsebkendőjét akarta kidobni, és közben észrevette, hogy a kukában pénz van, majd 14 500 forintot át is adott nekik.


A rendőrök a pénzt lefoglalták, K. Sándornét pedig előállították.
A megnyerő külsejű asszony az 1950-es években lett ismert tolvaj, és azért kapta a repülős Gizi nevet, mert gyakran közlekedett belföldi légi járatokkal. Az utóbbi harminc évben 22 és fél évi fegyház-, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság, további hat esetben pedig összesen 345 ezer forint pénzbüntetést róttak ki rá.


Legutóbb, 2010-ben a Mohácsi Városi Bíróság szabott ki rá 45 ezer forint pénzbírságot.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2011-02-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite