2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
ProgramajánlóIsmét Harley Davidson Open Road Fest Alsóörsön

Ismét Harley Davidson Open Road Fest Alsóörsön


Az idei, immár 13. alkalommal megrendezendő Harley-Davidson Open Road Fest kiemelt jelentőséggel kezeli a balesetmentes közlekedés fontosságát, a közlekedésbiztonság előtérbe helyezését - tájékoztatták a június 6. és 10. között Alsóörsön tartandó esemény szervezői pénteken az MTI-t.

motorosok

Képünk illusztráció!


Közlésük szerint sokéves együttműködést tudhat magáénak a rendezvény az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, valamint a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. Ezen szervezetek helyszíni programjaikkal, vezetéstechnikai bemutatóikkal, szaktanácsadással kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a motorozás szépségei mellett felhívják a figyelmet annak veszélyeire is.


"Az Európai Bizottság elfogadta a 2011-2020. évekre vonatkozó közlekedésbiztonsági programot, melynek értelmében az EU a közúti balesetek halálos áldozatainak számát a felére kívánja csökkenteni 2020-ig. Mindezen tény, valamint a motoros közlekedési balesetek számának folyamatos emelkedése kapcsán a 2012-es évet a Motorosok Évének nyilvánították" - olvasható a közleményben. Az évhez a Harley-Davidson Open Road Fest is csatlakozott.


Az eseményt immár hagyományosan az alsóörsi Európa Kempingben tartják meg. "A rendezvény sikerét bizonyítja, hogy a résztvevők jelentős tábora a világ számos pontjáról érkezik, hogy társaikkal együtt ünnepeljék a motoros életérzést és a balatoni nyári szezon kezdetét" - írták a szervezők.

ezo_banner

HIRDETÉS


Beszámolójuk szerint a fesztivál öt napját a motorok mellett az igényes zenei program is jelentősen meghatározza. Több mint 35 külföldi és nagy rajongótáborral rendelkező magyar zenekar gondoskodik a fesztiválozók szórakoztatásáról. Fellépnek Alsóörsön a hetvenes évek ikonjai, az angol Sweet, valamint a skót Nazareth, és olyan magyar rockbandák, mint az Edda Művek, a Magna Cum Laude, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Tankcsapda és Deák Bill Gyula.


A motoros ünnep csúcspontja a szombati parádé lesz, amelynek keretében a Balaton-felvidék legszebb útvonalán halad végig több ezer motoros. A rendezvényen nem maradhatnak el a látványos kaszkadőr-bemutatók, a játékos vetélkedők és a nagy népszerűségnek örvendő balatoni motoros túrák sem, amelyek hozzájárulnak az országimázs növeléséhez - olvasható az összegzésben.


Az esemény záró napja, a vasárnap a családoké, így az egyik televíziós tehetségkutató 6 énekese szórakoztatja a közönséget és az SOS Gyermekfalu lakóit. Immár harmadik éve működnek együtt a szervezők a Pannon Várszínházzal, amely ezen a napon A dzsungel könyve című musicalt mutatja be.


Az eseményről további információk a www.openroadfest.hu vagy www.hogrally.hu oldalakon olvashatók.


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-06-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite