2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeIsmét kábítószer kereskedőket fogtak a rendőrök Nógrád megyében

Ismét kábítószer kereskedőket fogtak a rendőrök Nógrád megyében


A rendőrök három férfit fogtak el Bercel külterületén, akiktől összesen közel 350 gramm különféle kábítószergyanús anyagot foglaltak le - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

kabitoszerkernograd

Fotó: police.hu


A rendőrök 2017. július 22-én, a Bercel külterületén megtartott rendezvényen fogtak el egy 25 és egy 30 éves holland állampolgárt. A két férfi használatában lévő sátorban, egy hátizsákban és övtáskában, összesen 339 darab tablettát, 168 gramm zöldes barnás növényi törmeléket, 93 önzáró tasakban elhelyezett fehér és barnás színű kristályos anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók.


A rendőrök ugyanezen a napon egy másik 25 éves holland férfit is igazoltattak a rendezvény területén. A hatóság tagjai a férfi ruházatát és gépkocsiját átvizsgálták, melynek során 3 gramm növényi törmeléket találtak, melyet lefoglaltak.


A rendőrök mindhárom férfit előállították a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra, ahol mintavételre került sor, mely a 30 és két 25 éves férfi esetében is kábítószer jelenlétét mutatta ki.
A rendőrök a 30 éves holland férfit és 25 éves társát kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklás vétség, míg a másik 25 éves férfit kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A hatóság tagjai a három férfit őrizetbe vették.

 

Forrás: POLICE

2017-07-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite